Avanzar siempre avanzar en busca de lo deseado

Avanzar siempre avanzar en busca de lo deseado

diciembre 29, 2018

COMENCEM



He estat massa temps inactiva... massa ... sempre he dit que les pors ens paralitzen... els dubtes si podràs o no podràs... el voler una cosa i que la vida et dona un altre ... si ho mirem de cara ... excuses de mal pagador.. com es diu ...








Resultat d'imatges de dudas


Sóc del pensament que la vida s'ha de viure, encara que hi ha cops que jo mateixa ho deixo passar, la vida es meravellosa, sols el despertar cada dia ja es motiu per ser feliç.. sembla una ximpleria oi ... 

Avui en dia vivim molt de les coses materials, si no tenim sembla que no estiguem a la moda, que som menys que altres i si ho mirem bé es el de menys, la qüestió es qui menys necessita no el qui més te.

Si t'estimes a tu mateix/mateixa és el millor que tens a la vida, és prioritari tenir aquesta prioritat a la teva vida, si comences per aquí tot començarà a canviar, si no jutges, si vius la teva vida sense recriminar res a ningú, tot farà un canvi positiu, no ho dubtis ni un moment.

Resultat d'imatges de cambios


Tu decideixes veure la vida en blanc o negre o color, cada un es responsable de les seves decisions, ningú més, normalment saben les conseqüències d'aquestes decisions... com abans hem dit .. no valen les excuses.

Tu ets el millor de la teva vida, cuida't, mima't, estima't és la única feina que tens a fer, posa-la en practica ¡¡


Resultat d'imatges de corazon


                               


















egb

No hay comentarios: